
Urządzenia i Akcesoria
柿子奶黃月餅 (無麩質)
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 2 godz.
10 個
Składniki
奶黃餡
-
奶油乳酪60 克
-
鮮奶油60 克
-
赤藻糖醇30 克
-
椰子麵粉15 克
-
鹹蛋黃4 顆
-
蛋2 顆
無麩質月餅皮
-
杏仁粉110 克
-
椰子麵粉15 克
-
赤藻糖醇15 克
-
蛋1 顆
-
蜂蜜5 克
-
紅麴粉1 茶匙
-
抹茶粉½ 茶匙
組裝和烘烤
-
蛋白 ,打散1 顆
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
136.8 kcal /
572.4 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
10.1 g
Węglowodany
12.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
75.2 g
Sód
94 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

月圓餅香
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan