Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
奶黃餡
- 60 克 奶油乳酪
- 60 克 鮮奶油
- 30 克 赤藻糖醇
- 15 克 椰子麵粉
- 4 顆 鹹蛋黃
- 2 顆 蛋
無麩質月餅皮
- 110 克 杏仁粉
- 15 克 椰子麵粉
- 15 克 赤藻糖醇
- 1 顆 蛋
- 5 克 蜂蜜
- 1 茶匙 紅麴粉
- ½ 茶匙 抹茶粉
組裝和烘烤
- 1 顆 蛋白 ,打散
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 572.4 kJ / 136.8 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 75.2 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 94 mg