柿子奶黃月餅 (無麩質)

柿子奶黃月餅 (無麩質)

3.7 3 oceny
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 2 godz.
10 個

Składniki

奶黃餡
  • 奶油乳酪
    60 克
  • 鮮奶油
    60 克
  • 赤藻糖醇
    30 克
  • 椰子麵粉
    15 克
  • 鹹蛋黃
    4 顆
  • 2 顆
無麩質月餅皮
  • 杏仁粉
    110 克
  • 椰子麵粉
    15 克
  • 赤藻糖醇
    15 克
  • 1 顆
  • 蜂蜜
    5 克
  • 紅麴粉
    1 茶匙
  • 抹茶粉
    ½ 茶匙
組裝和烘烤
  • 蛋白 ,打散
    1 顆

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 136.8 kcal / 572.4 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 10.1 g
Węglowodany 12.8 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 75.2 g
Sód 94 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...