柿子奶黃月餅 (無麩質)
TM6 TM5

柿子奶黃月餅 (無麩質)

3.7 (3 oceny)

Składniki

奶黃餡

  • 60 克 奶油乳酪
  • 60 克 鮮奶油
  • 30 克 赤藻糖醇
  • 15 克 椰子麵粉
  • 4 顆 鹹蛋黃
  • 2 顆 蛋

無麩質月餅皮

  • 110 克 杏仁粉
  • 15 克 椰子麵粉
  • 15 克 赤藻糖醇
  • 1 顆 蛋
  • 5 克 蜂蜜
  • 1 茶匙 紅麴粉
  • ½ 茶匙 抹茶粉

組裝和烘烤

  • 1 顆 蛋白 ,打散

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
572.4 kJ / 136.8 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
12.8 g
Tłuszcz
10.1 g
Tłuszcz nasycony
75.2 g
Błonnik
1.6 g
Sód
94 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy