Soupe d'artichaut, fromage frais et menthe - Gressins au citron

Soupe d'artichaut, fromage frais et menthe - Gressins au citron

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions

Składniki

  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 5 brins de menthe fraîche effeuillés
  • 900 g d'eau
  • 500 g de fonds d'artichaut
  • 30 g de parmesan
  • 20 g de zeste de citron
  • 200 g de farine de blé et un peu plus pour le plan de travail
  • 10 g de jus de citron
  • 1 pincée de sel
  • 15 g d'huile d'olive
  • 10 g de levure fraîche
  • de farine de blé pour le plan de travail
  • 150 g de fromage frais

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 261 kcal / 1095.7 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 30.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 362.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...