Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 linguri capere în oțet
- ½ lămâie, coaja (fără pielițe albe) și zeama
- 120 g unt (vezi recomandări)
- 2 prize sare de mare
- Wartości odżywcze
- na 150 g
- Kalorie
- 3718.1 kJ / 885.3 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 97.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 64.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 844.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă ungurească de ciuperci
30min
Tarte portugheze cu cremă (Pastéis de Nata)
55min
Burger cu somon
2u. 20min
Burgeri din sfeclă roșie cu ceapă caramelizată
3h 10 min.
Miel în crustă de verdeață cu piure de mazăre și sparanghel
50min
Crochete de cartofi
35min
Chifteluțe de pește cu sos de iaurt
1h 50 min.
Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră
1h
Marțipan
Brak ocen
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30min
Fudge de unt de arahide (Fără Zahăr Adăugat)
2h 15 min.
Castane la Varoma
55min