Urządzenia i Akcesoria
Turkse gekruide lamshapjes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
18 stuks
Składniki
-
teentjes knoflook3
-
rode uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie10 g
-
lamsgehakt laag v.g. (5-10%), in stukken500 g
-
tomatenpuree2 el
-
granaatappelsiroop2 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen komijn1 ½ tl
-
gemalen koriander1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken naar eigen smaak1 - 1 ½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
pijnboompitten geroosterd30 g
-
verse peterselie enkel de bladeren, grof gehakt6 takjes
-
filodeeg6 vellen
-
boter gesmolten3 el
-
sesamzaad2 el
-
volle yoghurt300 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt1 el
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
189 mg
Białko
8 g
Kalorie
616 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Simit - Turkse sesam bagel
2 godz. 10 min
Margarita
10 min
Pisco sour
10 min
Cava Cocktail Surprise
4 godz. 10 min
Mango mojito
15 min
Vegan Brownies
2 godz. 40 min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Brak ocen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Brak ocen