Urządzenia i Akcesoria
Žitno-pšeničný chléb z droždí
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
35 krajíců
Składniki
-
450 gramů vody vlažné
-
50 gramů zakysané smetany, nebo jogurtu50 gramů podmáslí
-
3 čajové lžičky instantního droždí, (12–15 gramů)30 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
350 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
300 gramů celozrnné pšeničné mouky
-
100 gramů žitné mouky
-
15 gramů soli
-
1 čajová lžička pečicího sladu1 čajová lžička cukru
-
1 polévková lžíce jablečného octa, nebo vinného1 polévková lžíce balzamikového octa
-
olej na vymazání mísy
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 krajíc
Białko
3 g
Kalorie
320 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Domácí pekárna
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rychlý chléb
50 min
Celozrnný horský chléb
1 godz. 30 min
Celozrnné špaldové housky
35 min
Špaldovo-pohankový chléb
1 godz. 30 min
Domácí chléb se zákysem
2 godz. 10 min
Tradiční chléb se semínky
1 godz. 50 min
Žitný vícezrnný chléb
1 godz. 15 min
Žitný chléb
3 godz. 50 min
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Kváskový chléb
16 godz. 30 min
Křupavý jogurtový chléb
3 godz.
Domácí rohlíky
2 godz. 35 min