Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 gramů vody, vlažné
-
50
gramů podmáslí
lub 50 gramů zakysané smetany nebo jogurtu -
30
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
lub 3 čajové lžičky instantního droždí (12–15 gramů) - 350 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 300 gramů celozrnné pšeničné mouky
- 100 gramů žitné mouky
- 15 gramů soli
-
1
čajová lžička cukru
lub 1 čajová lžička pečicího sladu -
1
polévková lžíce balzamikového octa
lub 1 polévková lžíce jablečného octa nebo vinného - olej, na vymazání mísy
- Wartości odżywcze
- na 1 krajíc
- Kalorie
- 320 kJ / 76 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Celozrnný horský chléb
1 godz. 30 min
Jogurtové bulky se sezamem
1 godz. 30 min
Domácí chléb se zákysem
2 godz. 10 min
Tradiční chléb se semínky
1 Std. 50 Min
Křupavý jogurtový chléb
3h
Rychlý chléb (Express pain complet)
1h 5min
Žitný chléb
3 Std. 50 Min
Pivní chléb
3h 40min
Celozrnné špaldové housky
35 min
Podmáslový chléb
4 Std. 35 Min
Chléb
1h 40min