Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluat
- 1 ou
- 50 g zahăr extrafin
- 120 g unt nesărat, tăiat bucăți
- 1 limetă, doar coaja (fără pielițe albe)
- 220 g făină
Cremă de limetă
- 120 g zahăr extrafin
- 3 limete, doar zeama (aprox. 60 g)
- 1 linguriță amidon de porumb
- 60 g unt nesărat, tăiat bucăți
- 3 gălbenușuri
Bezea
- 2 albușuri, la temperatura camerei
- ¼ linguriță bitartrat de potasiu
- ½ linguriță pastă de vanilie
- 100 g zahăr pudră (vezi recomandări)
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 1198.9 kJ / 285.5 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 22.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii
6 Std.
Ouă poșate, cu salsa cu somon afumat și avocado
30 Min
Supă de pui și legume
1 Std. 30 Min
Bezele cu vanilie
2 Std. 15 Min
Orez cu carne de porc și condiment „5 arome”
50 Min
Bufnițe din brânză
Brak ocen
Tsoureki (Pâine grecească de Paște)
2h 20 min
Supă de primăvară cu cubulețe de verdeață
Brak ocen
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
Brak ocen
Supă cremă de fetică, broccoli cu sos de măsline
45 Min
Paste cu lămâie
35min
Mini tarte cu fructe și nuci tocate cu topping de bezea
55 Min