Gresk rispudding (Rizogalo)

Gresk rispudding (Rizogalo)

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porsjoner

Składniki

  • vann pluss 4 ss til maismelet
    350 g
  • hvit ris, mellomkornet (se tips)
    80 g
  • melk
    1000 g
  • sukker
    100 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 ts
  • maismel
    5 ss
  • kanel, malt til dryssing

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 7 g
Kalorie 1057 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie