Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 130 g witte speltbloem
- ½ tl bakpoeder
- ¼ tl zout
- 70 g water
- 10 g zonnebloemolie
- 1 el witte speltbloem, om te bestuiven
Vulling
- 30 g zonnebloempitten
- 40 g water
- 5 g citroensap
- 70 g zonnebloemolie
- ½ tl zout
- 8 snuifjes gemalen peper
- 200 g koolrabi, geschild, in stukken (3 cm)
- 15 g tuinkers
- ½ tl fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 320 kJ / 77 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ciabattabroodjes
3 godz. 30 min
Knolselder parmigiana
Brak ocen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Fruitnectar
10 min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Cheesecake likeur
10 min
Peergelei
Brak ocen
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Amaretti van abrikoos
40min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1sa 30 dk