Urządzenia i Akcesoria
Paashaas apero-hapjes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
18 stuks
Składniki
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
1.7 g
Kalorie
320 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasmenu
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Brak ocen
Gazpacho
1 godz. 15 min
Brioche
5 godz.
Gekruide noten
45 min
Appelpunch
30 min
Chocolade salami
3 godz. 10 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min
Indiase mosterd
Brak ocen
Ciabattabroodjes
3 godz. 30 min
Mangochutney
1 godz. 20 min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 min