Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 130 g witte speltbloem
- ½ tl bakpoeder
- ¼ tl zout
- 70 g water
- 10 g zonnebloemolie
- 1 el witte speltbloem, om te bestuiven
Vulling
- 30 g zonnebloempitten
- 40 g water
- 5 g citroensap
- 70 g zonnebloemolie
- ½ tl zout
- 8 snuifjes gemalen peper
- 200 g koolrabi, geschild, in stukken (3 cm)
- 15 g tuinkers
- ½ tl fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 320 kJ / 77 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Brak ocen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Brak ocen
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Brak ocen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50 min
Gebakken buns
Brak ocen
Lichtblauw gekleurde eieren
Brak ocen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Brak ocen
Peperkoekkoekjes
2h 20min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min