Urządzenia i Akcesoria
Paastuin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
10 stuks
Składniki
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
12.3 g
Kalorie
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
87.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasmenu
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 godz. 30 min
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.
Franse brunch
Brak ocen
Mini kerstboompjes
45 min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 godz. 10 min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Brak ocen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Brak ocen
Warme chocolademelk
10 min
Spookachtige snacks
1 godz. 15 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 godz. 15 min
Gevulde veggieslakken
45 min
Chocoladetaart met Pistache
4 godz. 45 min