Oseng Sayur Kol

Oseng Sayur Kol

5.0 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 porsi

Składniki

  • minyak goreng
    35 g
  • siung bawang putih iris-iris tipis
    2
  • cabai kering potong-potong
    2
  • kol robek-robek (3 cm x 3 cm)
    350 g
  • kecap asin
    15 g
  • gula
    1 jumput

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 78 mg
Białko 3 g
Kalorie 680 kJ / 162 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie