
Urządzenia i Akcesoria
Oseng Sayur Kol
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 porsi
Składniki
-
minyak goreng35 g
-
siung bawang putih iris-iris tipis2
-
cabai kering potong-potong2
-
kol robek-robek (3 cm x 3 cm)350 g
-
kecap asin15 g
-
gula1 jumput
Wartości odżywcze na 1 porsi
Kalorie
162 kcal /
680 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
78 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
45 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
20 min
25 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 50 min