Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
gramů zralých rajčat, na čtvrtky
lub 250 gramů rajčat v plechovce - 45 gramů červené papriky, na kousky
- 35 gramů červené cibule, napůl
- ½ stroužku česneku
- 15 gramů červeného vinného octa
- 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky sladké červené papriky
- ¼ čajové lžičky soli
- 15 gramů medu
- Wartości odżywcze
- na 2 porce
- Kalorie
- 534.8 kJ / 127.8 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 599.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velikonoční pusinková hnízda
3h 20min
Orientální placky
1h
Omáčka arrabbiata
40min
Italská ciabatta
4h 30 min
Brioškový chlebíček (bez lepku)
Keine Bewertungen
Celozrnné banánové hvězdičky
1h
Rajčatový kečup
40min
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50 min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2h 20min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1 godz. 5 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1h 10min