Urządzenia i Akcesoria
Rajčatový kečup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 porce
Składniki
-
250 gramů rajčat v plechovce250 gramů zralých rajčat na čtvrtky
-
45 gramů červené papriky na kousky
-
35 gramů červené cibule napůl
-
½ stroužku česneku
-
15 gramů červeného vinného octa
-
1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
¼ čajové lžičky sladké červené papriky
-
¼ čajové lžičky soli
-
15 gramů medu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 porce
Sód
599.7 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
534.8 kJ /
127.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Výběr porcí
244 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rajčatové čatní
1 godz. 30 min
Pomerančovo-zázvorový kečup
30 min
Rebarborovo meruňkový džem
30 min
Rajčatový kečup
40 min
Rajčatový džem
50 min
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11 godz. 30 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 godz. 10 min
Jahodový džem
1 godz. 5 min
Třešňový džem
35 min
Kynutý švestkový koláč na plech
1 godz. 25 min