Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Piškotový korpus
- 6 bílků
- 1 špetka soli
- 6 žloutků
- 230 gramů polohrubé mouky
- 230 gramů krupicového cukru
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- 4 polévkové lžíce rumu, na zvlhčení piškotu
Krém z Mascarpone
- 70 gramů cukru moučky
- 1 žloutek
- 500 gramů mascarpone
- 250 gramů jahod, čerstvých, nebo dle chuti jiné ovoce (maliny,borůvky)
- 1 balíček želatiny v prášku, nebo podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 kousek
- Kalorie
- 1338 kJ / 320 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 31.5 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kakaová roláda se šlehačkou
2h 31 min
Letní ovocný dort
12 Std. 35 Min
Čokoládovo-malinový zatočený dort
4 Std. 30 Min
Rohlíčky s čokoládou, karamelem a lískovými oříšky
3 Std.
Kakaový dort se šlehačkovým krémem a banány
3h 20min
Zajíčci s tvarohovou náplní
2 godz. 15 min
Pink velvet dort
7 godz. 20 min
Borůvkový dort se zakysanou smetanou
1 Std. 10 Min
Dort s máslovým krémem
1 Std. 45 Min
Vrstvený dort s jahodami a šlehačkou
2 godz. 15 min
Trojitý čokoládový dort
2 godz. 30 min
Piškotový korpus
1 Std. 50 Min