Urządzenia i Akcesoria
Piškotová roláda s citrónovým krémem
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
20 plátků
Składniki
Těsto
-
6 bílků
-
1 špetku soli
-
140 gramů cukru moučky plus extra na vysypání
-
6 žloutků
-
80 gramů hladké mouky
Krém
-
2 plátky želatiny
-
50 gramů cukru moučky
-
citrónovou kůru z 1 citrónu
-
citrónovou šťávu z 1 citrónu
-
200 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku na šlehání
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 plátek
Białko
2.9 g
Kalorie
488 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pečte s námi
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Máslový krém
5 min
Makový závin
1 godz. 50 min
Letní ovocný dort
12 godz. 35 min
Máslovo-pudingový krém
20 min
Kávová roláda s kávovou náplní a čokoládovou polevou
2 godz. 30 min
Piškotový dort s hroznovým vínem a sektem
55 min
Čokoládová roláda
6 godz. 30 min
Piškotový korpus (bez lepku)
1 godz. 30 min
Piškotový korpus
1 godz. 50 min
Žloutkové věnečky
1 godz. 30 min
Vánočka
1 godz. 30 min
Moravské koláče
3 godz.