Urządzenia i Akcesoria
Houbová smaženice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 porce
Składniki
-
65 gramů cibule
-
½ čajové lžičky kmínu, celého
-
1 polévková lžíce oleje
-
250 gramů žampiónů, čerstvých, na kousky250 gramů lesních hub, čerstvých nebo sušených, na silnější plátky
-
3 vejce malá, velikosti "S"
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
773.7 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1079.1 kJ /
257.9 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vejce obarvená naoranžovo
55 min
Těstoviny, vařené
20 min
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15 min
Čočka na kyselo
2 godz. 55 min
Lečo
45 min
Restovaná cibule (200 gramů)
20 min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 min
Restované hříbky s česnekem
20 min
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Bramboráky
45 min
Vařené brambory
30 min