Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 400 gramů čerstvých hřibů, očištěných, na čtvrtky
- 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře, podle chuti
- 50 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Restované proužky kuřecího masa
15min
Lehce orestované zelené fazolky
25 min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min
Restovaná paprika (400 gramů)
25 min
Restovaná cibule s chilli
20min
Restovaná zeleninová směs
30 min
Restovaná červená paprika s cibulí
25 min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min
Restovaný pórek (200 gramů)
20min
Restované mrkvové tyčinky (200 gramů)
15min
Restované houby (300 gramů)
25 min