Urządzenia i Akcesoria
Cibulová polévka
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porcí
Składniki
-
110 gramů sýru Gruyére na kousky
-
670 gramů cibule napůl
-
40 gramů olivového oleje
-
25 gramů másla
-
¾ - 1 čajovou lžičku soli
-
3 špetky pepře černého, mletého
-
2 vrchovaté čajové lžičky hladké mouky (15 gramů)
-
1200 gramů vody
-
1 ½ vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty1 ½ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
16 plátků bagety tvrdší, nebo jiného křupavého pečiva
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
449.1 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
912.8 kJ /
218.2 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Chlebová polévka
25 min
Krém z pečeného česneku
1 godz. 5 min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Kedlubnová polévka
35 min
Fazolková polévka
35 min
Pórkový krém
40 min
Frankfurtská polévka
30 min
Česneková polévka
20 min