Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
小扁豆
- 1000 克 水
- 300 克 小扁豆 ,干的,整粒
- 5 克 橄榄油
-
1
满茶匙 蔬菜高汤酱
lub 1 块 蔬菜高汤块
西芹苹果碎
- 170 克 西芹 ,切块
- 180 克 苹果(任何品种) ,去皮去核,切块
- 20 克 鲜榨柠檬汁
覆盆子调料和核桃
- 40 克 核桃仁
- 100 克 覆盆子 ,新鲜或冷冻的
- 60 克 甜菜根汁
- 30 克 醋
- 40 克 橄榄油
- 15 克 黄芥末
- ½ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
巧克力碎酸奶
- 80 克 黑巧克力 ,切块
- 300 克 酸奶
- 20 克 蜂蜜
- 1 茶匙 天然香草精
组合
- 120 克 豆腐(任意品种) ,切小块
- ½ 把 新鲜欧芹 ,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2894.7 kJ / 691.9 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 79.6 g
- Tłuszcz
- 31.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 15.1 g
- Sód
- 434.9 mg