Urządzenia i Akcesoria
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
24 stuks
Składniki
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
1 g
Kalorie
104 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
lagere GI
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 godz. 50 min
Brusselse Wafels
1 godz.
Mini Burgers
Brak ocen
Champagne gelei
Brak ocen
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Brak ocen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Brak ocen
Amandelbretzels
Brak ocen
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 godz. 30 min
Quiche met Ricotta en Paprika
Brak ocen
Lactosevrije luikse wafels
Brak ocen