Urządzenia i Akcesoria
Hrášková kaše
Przygotowanie 7 min
Czas całkowity 13 min
3 porce
Składniki
-
100 gramů jarní cibulky 3 kusy
-
20 gramů olivového oleje
-
2 snítky čerstvé máty
-
450 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
1 polévková lžíce másla
-
1 čajová lžička mořské soli, hrubé
-
1 špetka pepře, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
10.6 g
Kalorie
982 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luštěniny
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Květáková polévka
35 Min
Makovec
1 Std. 10 Min
Chléb s chilli
4 Std. 30 Min
Zajíčci s tvarohovou náplní
2 Std. 15 Min
Velikonoční bochánky
2 Std. 50 Min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 Min
Květáková polévka s krutony
30 Min
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1 Std. 30 Min
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4 Std.
Zabijačková černá polévka
35 Min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 Std. 30 Min
Kynuté knedlíky trochu jinak
1 Std.