Wersje kompatybilne
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů bílých fazolí
- 100 gramů cibule, na půl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů špeku
- 100 gramů anglické slaniny, na kousky
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 600 gramů vody
- 500 gramů brambora, na kostičky
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 200 gramů smetany
- 1 čajová lžička pepře černého, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 3 kusy chléb, malý kulatý bochník
- 1 snítka čerstvého kopru
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 4233 kJ / 1011 kcal
- Białko
- 48.4 g
- Węglowodany
- 152.7 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
- Błonnik
- 27.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min
Vánoční čokoládový závin
2h 10 min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11h 20min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 min
Hornazo
2h 15min
Pečené fazole
1h 25 min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1h 30min
Šťavnatý vídeňský guláš
1h
Polévka ze zrajícího sýru
25 min
Koprová polévka
20 min
Bob čorba
13 Std. 15 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min