Wersje kompatybilne
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů bílých fazolí
- 100 gramů cibule, na půl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů špeku
- 100 gramů anglické slaniny, na kousky
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 600 gramů vody
- 500 gramů brambora, na kostičky
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 200 gramů smetany
- 1 čajová lžička pepře černého, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 3 kusy chléb, malý kulatý bochník
- 1 snítka čerstvého kopru
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 4233 kJ / 1011 kcal
- Białko
- 48.4 g
- Węglowodany
- 152.7 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
- Błonnik
- 27.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pikantní fazolová polévka
11h
Fazolková polévka
35 Min
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min
Veganské sýrové fondue
Brak ocen
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Hrachovo cizrnové toasty
10 Min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1 Std. 30 Min
Lasagne s kysaným zelím
1 Std. 50 Min
Rolky z listového těsta se sýrem feta a ořechy
40 Min
Velikonoční hnízda z odpalovaného těsta
1 Std. 15 Min
Mousse ze tří druhů čokolády
4 Std. 30 Min
Ovocné košíčky s krémem
4 Std.