Urządzenia i Akcesoria
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 50 min
3 porce
Składniki
-
350 gramů bílé fazole
-
100 gramů cibule na půl
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů špeku
-
100 gramů anglické slaniny na kousky
-
2 polévkové lžíce hladká mouka
-
600 gramů vody
-
500 gramů brambora na kostičky
-
1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
200 gramů smetany
-
1 čajová lžička pepře černého, mletého
-
1 čajová lžička soli
-
3 kusy chléb malý kulatý bochník
-
1 snítka čerstvého kopru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
48.4 g
Kalorie
4233 kJ /
1011 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
27.8 g
Węglowodany
152.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luštěniny
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Tiramisu (bez laktózy)
12 godz. 40 min
Hráškovo-mrkvová polévka
1 godz.
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Zapečená rýže se zeleninou
1 godz.
Fazolový guláš s klobásou
11 godz. 25 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 godz.
Španělská bramborová omeleta
40 min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 godz. 20 min
Valašská kyselica
45 min
Fazolková polévka
35 min