Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 10 g boter, om in te vetten
- 100 g bloem, bij voorkeur gezeefd en 1 el om de vorm te bestuiven
- 20 g ongezoete cacaopoeder, bij voorkeur gezeefd
- 150 g donkere chocolade, in stukken
- 550 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 80 g poedersuiker
- 400 g amarena kersen, op siroop (nettogewicht 220 g, bewaar de siroop)
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2328 kJ / 554 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glutenvrije frambozen rolgebak
Brak ocen
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Koekjes met chocoladechips
50 min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Worteltaart smoothie bowl
10 min
Gezouten-Karamelijs
14h
Haver horchata
Brak ocen
Sacher taart
3h
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Brak ocen
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min