Urządzenia i Akcesoria
Brynzové halušky
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
4 porce
Składniki
-
voda na vaření
-
750 gramů moučných brambor oloupaných, syrových, na kousky (3 cm)
-
375 gramů hladké mouky
-
1 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
200 gramů slaniny, na kostičky
-
250 gramů brynzy rozdrobené
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
1227.6 mg
Białko
32.6 g
Kalorie
3658.9 kJ /
874.5 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Węglowodany
105.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Věnec z hot dogů s chilli con carne
2 godz. 30 min
Máslo
5 min
Drožďové knedlíčky
30 min
Špenátové lasagne s boloňskou omáčkou, bešamelem a parmazánem
3 godz.
Tzatziki
20 min
Treska v pivním těstíčku
30 min
Dubajská čokoláda
1 godz. 20 min
Lokše s mákem
24 godz. 30 min
Kremrole
2 godz. 5 min
Borůvkové knedlíky
1 godz. 40 min
Langoše
1 godz. 20 min
Buchty s povidly
2 godz. 20 min