Urządzenia i Akcesoria
Brynzové halušky
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
4 porce
Składniki
-
voda na vaření
-
750 gramů moučných brambor oloupaných, syrových, na kousky (3 cm)
-
375 gramů hladké mouky
-
1 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
200 gramů slaniny, na kostičky
-
250 gramů brynzy rozdrobené
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
1227.6 mg
Białko
32.6 g
Kalorie
3658.9 kJ /
874.5 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Węglowodany
105.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Langoše
1 godz. 20 min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 godz. 30 min
Kremrole
2 godz. 5 min
Pošírovaná vejce v Pošírovači vajec TM6
Brak ocen
Hamburger s trhaným vepřovým masem s BBQ omáčkou z Jižní Karoliny
5 godz. 15 min
Piknikový plněný chléb
4 godz. 50 min
Domácí šunka
49 godz.
Máslo
5 min
San Francisco (nealkoholický koktejl)
15 min
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2 godz. 10 min
Hraběnčiny řezy
50 min
Buchty s povidly
2 godz. 20 min