
Urządzenia i Akcesoria
Cobertura de chocolate negro
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
1 Receita completa
Składniki
Fazer de véspera
-
folhas de gelatina neutra4
-
água mais q.b. p/ hidratar175 g
-
açúcar220 g
-
natas c/ 30-40% de gordura125 g
-
cacau em pó s/ açúcar75 g
Wartości odżywcze na 1 Receita completa
Kalorie
1480.5 kcal /
6194.2 kJ
Białko
24.2 g
Tłuszcz
56.5 g
Węglowodany
266.9 g
Błonnik
27.8 g
Tłuszcz nasycony
34.8 g
Sód
88.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® Noir
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia