Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fazer de véspera
- 4 folhas de gelatina neutra
- 175 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 220 g açúcar
- 125 g natas c/ 30-40% de gordura
- 75 g cacau em pó s/ açúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
- Białko
- 24.2 g
- Węglowodany
- 266.9 g
- Tłuszcz
- 56.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 34.8 g
- Błonnik
- 27.8 g
- Sód
- 88.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
48h
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1u.
Bolo cenoura com cobertura de chocolate
55min
Bolo com cobertura de chocolate
1h 15min
Leite-creme de chocolate e chili
25min
Maçãs assadas recheadas
30min
Cobertura de chocolate com azeite
10min
Tarte de fruta fresca - TM6
7h
Bolo de chocolate intenso (sem glúten)
7h 15min
Menu pais e filhos: Frango, puré de abóbora e arroz branco
45 min
Peru de natal recheado com carne
12hod. 50min
Bolo de abóbora de Halloween
4h