Cobertura de chocolate negro
TM6 TM5

Cobertura de chocolate negro

3.0 (1 ocena)

Składniki

Fazer de véspera

  • 4 folhas de gelatina neutra
  • 175 g água, mais q.b. p/ hidratar
  • 220 g açúcar
  • 125 g natas c/ 30-40% de gordura
  • 75 g cacau em pó s/ açúcar

Wartości odżywcze
na 1 Receita completa
Kalorie
6194.2 kJ / 1480.5 kcal
Białko
24.2 g
Węglowodany
266.9 g
Tłuszcz
56.5 g
Tłuszcz nasycony
34.8 g
Błonnik
27.8 g
Sód
88.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy