Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fazer de véspera
- 4 folhas de gelatina neutra
- 175 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 220 g açúcar
- 125 g natas c/ 30-40% de gordura
- 75 g cacau em pó s/ açúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
- Białko
- 24.2 g
- Węglowodany
- 266.9 g
- Tłuszcz
- 56.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 34.8 g
- Błonnik
- 27.8 g
- Sód
- 88.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo com cobertura de chocolate
1h 15min
Macarons de morango
Brak ocen
Molho cremoso de café
Brak ocen
Soufflé de avelã com molho de chocolate
Brak ocen
Bolo de chocolate
1 Std. 20 Min
Brigadeiros de colher
2 godz. 30 min
Torta de café
2 godz. 30 min
Ovos escoceses com salada de aipo e cenoura
50 min
Bolo gourmet de chocolate negro
1h 15min
Cobertura de chocolate com azeite
10 min
Brownies de chocolate e pistácio
45 Min
Bolo cenoura com cobertura de chocolate
55min