Urządzenia i Akcesoria
Zupfbrot mit Camembert-Kern
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser170 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe grob zerbröselt20 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten330 g
-
Salz¾ TL
-
Olivenöl15 g
-
Camembert rund250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
502 mg
Białko
11 g
Kalorie
1379 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Soul Food
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Apfel-Käse-Makkaroni
45 min
Cheeseburger-Auflauf
2 godz. 30 min
Germknödel mit Apfelfüllung und Zimtbutter
1 godz. 20 min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25 min
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2 godz.
Baguette Hawaii
30 min
Spätzle-Burger
1 godz. 30 min
Bananen-Nutella®-Flammkuchen
30 min
Fixe Feierabendstulle
30 min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 min
Langos mit Senfcreme und Räucherlachs
1 godz. 30 min
Pizza Big-Mac-Style
1 godz. 30 min