Urządzenia i Akcesoria
Schinkengipfeli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 Stück
Składniki
-
Hinterschinken in Tranchen, in Stücken (5 cm)160 g
-
Petersilie Blätter abgezupft4 Zweigchen
-
Rahmquark75 g
-
grobkörniger Senf10 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Blätterteig ausgewallt (Ø 32 cm)1
-
Ei verklopft1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7.3 g
Kalorie
723 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Älpler Magronen
45min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Apfelwähe
1h 15min
Knöpfli
50min
Älpler Magronen
45min
Riz Casimir
45min
Kartoffelstock nature
55min
Luzerner Lebkuchen
55min
Chügelipastetli
30min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Käsewähe
50min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min