Urządzenia i Akcesoria
Schinkengipfeli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 Stück
Składniki
-
Hinterschinken in Tranchen, in Stücken (5 cm)160 g
-
Petersilie Blätter abgezupft4 Zweigchen
-
Rahmquark75 g
-
grobkörniger Senf10 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Blätterteig ausgewallt (Ø 32 cm)1
-
Ei verklopft1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7.3 g
Kalorie
723 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Knöpfli
50 min
Knöpfli
50 min
Älpler Magronen
45 min
Bündner Gerstensuppe
55 min
Bündner-Spätzli
45 min
Apfelwähe
1 godz. 15 min
Chügelipastetli
30 min
Käsewähe
50 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min