Urządzenia i Akcesoria
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
macadamia nuts raw300 g
-
water550 g
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice cold water for water bath
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
587.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Vegan Mozzarella
8 godz. 50 min
Cashew-Vanilla Yogurt
16 godz.
Blackberry Jam
45 min
Stretchy melty cheese
20 min
Plant-based parmesan
5 min
Pumpkin Muesli Bars
30 min
Vegan Parmesan
15 min
Vegan Mayonnaise
15 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min
Gluten-Free Rolls
1 godz. 20 min
Cereal Bread
5 godz.