Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de azúcar refinada
- 3 huevos
- 180 g de aceite
- 160 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 310 g de leche
- 110 g de cocoa en polvo
- 260 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
Ganache de chocolate
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 40 g de leche
- 235 g de chocolate amargo, en chispas o trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2330 kJ / 554 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 149 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de mantequilla
50min
Panqué de plátano
2h 15min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Brownies
30min
Panqué de vainilla
2h 40min
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Pastel de choco nuez
50min
Pasta para galletas
1 Std.
Bizcocho marmoleado
2h 10min
Brownies
50min
Galletas de mantequilla y chocolate TM6
1 Std.
Pastel de chocolate y almendras
25 Min