![Harina de cereales y leguminosas Harina de cereales y leguminosas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F420E0AB-ECDC-40D6-A6CB-971210457187/Derivates/57AF5EBF-C247-45DD-BAB9-E2A82696E966.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g de granos de cereales (p.ej. trigo, centeno, espelta)
lub 250 g de leguminosas, secas, (p.ej. frijol, garbanzo)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 3185 kJ / 762 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 111 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 39 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de jitomate
35min
Masa madre sin gluten
120 Std.
Cebolla picada
5min
Leche de almendras
12h
Helado de chocolate (vegano y sin gluten)
8h 10min
Semillas de ajonjolí finamente molidas (100-150 g)
Keine Bewertungen
Salsa de jitomate
40 min
Yogur de coco
Keine Bewertungen
Harina sin gluten para panadería
10min
Harina sin gluten para pastelería
10min
Harina de arroz
5min
Harina de almendras
30 min