Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 克 水
- 300 克 猪肋排 ,切小段
- 200 克 猪肚 ,清洗干净,切约7×7厘米小块
- 200 克 鱿鱼 ,洗净沥干,切小段
- 15 克 料酒
- 80 克 油
- 10 瓣 蒜头
- 10 克 姜
- 120 克 剁椒
- 5 克 豆豉
- 100 克 冬笋 ,切片
- 3 茶匙 花椒 ,约3克
- 3 片 姜 ,约10克
- 1 条 鲈鱼 ,(约500克)
- 250 克 四川香肠 ,辣味,约4根
- 350 克 鸡腿肉 ,切约2x1厘米小丁
- 10 克 盐
- 50 克 干辣椒 ,切小段
- 5 克 花椒
- 10 克 姜 ,切片
- 10 克 糖
- 1 小撮 白芝麻
- 10 克 生抽
- 1 小撮 五香粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 4329.5 kJ / 1035.8 kcal
- Białko
- 56.1 g
- Węglowodany
- 33.4 g
- Tłuszcz
- 77.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.3 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 2416.4 mg