Urządzenia i Akcesoria
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porsiyon
Składniki
Kaju panna cotta
-
şeker100 g
-
vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)1
-
kaju fıstığı, çiğ200 g
-
toz agar agar2 ½ tk
-
ayçiçek yağı1 yk
-
su500 g
Frambuaz sosu
-
şeker30 g
-
dondurulmuş frambuaz çözülmüş, suyuyla birlikte200 g
-
limon suyu20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
11.3 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1399 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Tarifler
20 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Mascarpone Kremalı ve Çilekli Pratik Kup
25 min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 min
Cevizli Bursa Lokumu
3 godz. 5 min
Çilekli Yalancı Panna Cotta
3 godz. 20 min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25 min
Bircher Müsli
12 godz. 10 min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 min
Baklava
6 godz. 30 min
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6 godz. 30 min
Alfredo Sos
35 min
Kavanozda Cheesecake
4 godz.