Urządzenia i Akcesoria
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 adet
Składniki
Baharatlı Yağ
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2cm)70 g
-
diş sarımsak (opcjonalnie) damak tadına göre1 - 2
-
maydanoz yaprağı, taze1 - 2 dal
-
dereotu yaprağı2 dal
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
frenk soğanı parçalara bölünmüş (3 cm)3 - 4 adet
-
tuz (opcjonalnie)½ tk
Ekmek Hamuru
-
yoğurt350 g
-
un unlamak için ekstra un440 g
-
kabartma tozu2 paket
-
tuz1 ¼ tk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 adet
Białko
7 g
Kalorie
1045 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lezzetli Ekmekler
10 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1 Std. 20 Min
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3 Std. 40 Min
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1 Std. 5 Min
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 Std. 30 Min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Otlu Gözleme
1 Std. 50 Min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 Min
Un Kurabiyesi
1 Std.
Baget ekmek
3 Std. 45 Min
Mayasız kolay ekmek
20 Min
Zeytinyağlı Ekmek
2 Std. 10 Min