Urządzenia i Akcesoria
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 adet
Składniki
Baharatlı Yağ
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2cm)70 g
-
diş sarımsak (opcjonalnie) damak tadına göre1 - 2
-
maydanoz yaprağı, taze1 - 2 dal
-
dereotu yaprağı2 dal
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
frenk soğanı parçalara bölünmüş (3 cm)3 - 4 adet
-
tuz (opcjonalnie)½ tk
Ekmek Hamuru
-
yoğurt350 g
-
un unlamak için ekstra un440 g
-
kabartma tozu2 paket
-
tuz1 ¼ tk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 adet
Białko
7 g
Kalorie
1045 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lezzetli Ekmekler
10 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 godz. 10 min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 godz.
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1 godz. 20 min
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3 godz. 40 min
Sütlü Minik Ekmekler
1 godz. 45 min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 godz. 20 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Mayasız kolay ekmek
20 min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 godz.