Urządzenia i Akcesoria
Banana Nut Bundt Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 slices
Składniki
-
unsalted butter diced, plus extra to grease4 oz
-
dark brown sugar7 oz
-
ripe bananas in pieces7 oz
-
buttermilk2 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
large eggs2
-
all-purpose flour7 oz
-
baking soda1 tsp
-
salt½ tsp
-
chopped pecans3 oz
Caramel Sauce
-
sugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 oz
-
water divided36 oz
-
unsalted butter divided, 1 oz cold, in 1 cube (1 in.) and 0.5 oz room temperature1 ½ oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar1 tbsp
-
chopped pecans to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
365 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
2753 kJ /
658 kcal
Tłuszcz
34.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
83.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soft Date Cake with Walnuts
1 godz. 10 min
Aloha Carrot Cake
1 godz. 20 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1 godz. 20 min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1 godz. 45 min
Lemon Pound Cake
2 godz.
Hot Cocoa Bundt Cake
2 godz.
Apple Cinnamon Cake
1 godz. 45 min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min