Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)
- 2 tk deniz tuzu
- ¾ tk karabiber
- 4 dal kekik, taze
- 1400 g su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 50 g soğan
- 1 - 2 dal taze tarhun, sadece yaprakları
- 50 g beyaz şarap, sek
- 15 g beyaz şarap sirkesi
- 200 g tereyağı, küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı
- 4 yumurta sarısı, orta boy yumurtalardan
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 93 mg
Alternatywne przepisy
Hollandez sos
20 Min
Vegan Makarna
1h
Rendelenmiş Parmesan Peyniri
5min
Erik Clafoutis
Brak ocen
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5sa 20 dk
İrice rendelenmiş çikolata
5min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50min
Soyulmuş Sarımsak
5min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Brak ocen
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Kıymalı Ispanak
45 Min