Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)
- 2 tk deniz tuzu
- ¾ tk karabiber
- 4 dal kekik, taze
- 1400 g su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 50 g soğan
- 1 - 2 dal taze tarhun, sadece yaprakları
- 50 g beyaz şarap, sek
- 15 g beyaz şarap sirkesi
- 200 g tereyağı, küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı
- 4 yumurta sarısı, orta boy yumurtalardan
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 93 mg
Alternatywne przepisy
Kıyma
35min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10min
Spagetti Carbonara
40min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1u. 20min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30 min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3u. 40min
Vanilya Şurubu
30min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Keine Bewertungen
Şiş Köfte ve Kişnişli Yoğurt Sos
1u. 20min
Hamsi Buğulama
Keine Bewertungen
Sabayon
15min