
Urządzenia i Akcesoria
Ballı Demirhindi Şerbeti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
7 porsiyon
Składniki
-
bal250 - 275 g
-
su1400 g
-
demirhindi, kurutulmuş ufalanmış (750 g su ile 12 saat ıslatılmış)250 g
-
çubuk tarçın1
-
karanfil2 - 3 adet
-
zencefil dilimlenmiş (0.5 cm)10 g
-
adaçayı yaprağı, kurutulmuş (opcjonalnie)1 tutam
-
kurutulmuş ıhlamur (opcjonalnie)1 - 2 tutam
-
anason, bütün (opcjonalnie)½ adet
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
1.3 g
Kalorie
836.7 kJ /
199.9 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
52.9 g