
Urządzenia i Akcesoria
蔬菜杏仁酥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
杏仁醬
-
無鹽烤杏仁 (詳見要訣)300 克
-
鹽1 小撮
杏仁奶
-
生杏仁果 ,浸泡6小時,瀝乾100 克
-
水500 克
杏仁酥混合物
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
全麥麵粉100 克
蒸蔬菜和組合
-
水500 克
-
質地結實的馬鈴薯 ,未削皮,切薄片(1 公分)600 克
-
白花椰菜,取小朵 (3-4 公分)500 克
-
青豆 (新鮮或冷凍) ,如使用冷凍需先解凍500 克
-
油 ,塗抹烤盤用1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
肉豆蔻粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
424.3 kcal /
1775.3 kJ
Białko
16.7 g
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
49.5 g
Błonnik
13.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
941.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

綠色蔬食
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan