
Urządzenia i Akcesoria
花草茶與脆餅
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
10 人份
Składniki
脆餅
-
葡萄籽油 ,多備一點塗抹用
-
肉桂粉1 茶匙
-
紅糖1 大匙
-
蛋白7 顆
-
鹽1 小撮
-
麵粉180 - 200 克
花草茶
-
乾燥洛神花2 茶匙
-
新鮮薄荷葉5 枝
-
檸檬馬鞭草 (opcjonalnie) ,取葉3 枝
-
新鮮香茅5 枝
-
新鮮甜菊葉5 枝
-
水1500 - 1800 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
225.1 kcal /
941.8 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
35.4 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
51.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

用低溫烘培自製美味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan