Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 蔥 ,切段
- 20 克 橄欖油
- 250 克 糙米
- 4 個 紅甜椒 (每個約250克)
- 1 茶匙 鹽 ,依口味調整
- 500 克 蔬菜高湯 ,自製
- 12 個 去核黑橄欖 ,切片
- 20 克 新鮮平葉巴西利 ,取葉
- 3 小撮 黑胡椒粉
- 100 克 白酒
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1436.3 kJ / 343.3 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 59.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 682.5 mg