
Urządzenia i Akcesoria
甜椒鑲飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
蔥 ,切段30 克
-
橄欖油20 克
-
糙米250 克
-
紅甜椒 (每個約250克)4 個
-
鹽 ,依口味調整1 茶匙
-
蔬菜高湯 ,自製500 克
-
去核黑橄欖 ,切片12 個
-
新鮮平葉巴西利 ,取葉20 克
-
黑胡椒粉3 小撮
-
白酒100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
343.3 kcal /
1436.3 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
59.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
682.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

綠色蔬食
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan