Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 黄油 ,切块(每块约2厘米),冷冻
- 250 克 面粉
- 110 克 冰水
- ½ 茶匙 盐
- 面粉 ,多备一些撒粉用
-
400
克 猪肉香肠,短粗的 (每根约20克,8厘米长)
lub 400 克 热狗肠 (每根约50克),切成8厘米的块 - 1 个 蛋 ,打散,涂抹用
- 9 颗 去核黑橄榄 ,对半切开
- 150 克 番茄酱 ,上菜用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 952.2 kJ / 227.6 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 321.8 mg