Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 新鲜莳萝 ,只取叶子
- 200 克 洋葱 ,切块
- 40 克 黄油 ,切块
-
450 - 500
克 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),切片
lub 450 - 500 克 蘑菇 ,切片 - 2 茶匙 甜红辣椒粉
- 1 汤匙 烟熏红辣椒粉
- 1 茶匙 面粉 (opcjonalnie)
- 50 - 70 克 白葡萄酒
- 600 克 水
- 300 克 牛奶
- 1 茶匙 姜黄粉
-
2
茶匙 蔬菜高汤酱
lub 1 ½ 蔬菜高汤块 ,切碎 - 1 ½ 茶匙 干莳萝
- 1 汤匙 番茄泥
- 15 - 20 克 鲜榨柠檬汁
- ½ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 酸奶油 ,上菜用
- 柠檬 ,切片,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 785.8 kJ / 187.8 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 350.3 mg