双色鱼蛋汤

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 胡萝卜 切块
    30 克
  • 700 克
  • 新鲜嫩菠菜 取叶子
    30 克
  • 鲈鱼 纯肉
    100 克
  • 玉米淀粉
    16 克
  • 蛋清
    20 克
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 涂抹用
    适量
  • 约1小撮
    1 克
  • 蟹味菇
    50 克
  • 小白菜 详见要诀
    40 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 292.5 mg
Białko 13.2 g
Kalorie 409.8 kJ / 98 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 9.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie