Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
300
克 面粉
lub 300 克 全麦面粉 - 80 克 水 ,冰的
- 220 克 黄油 ,切块
- 2 - 3 小撮 豆蔻粉
- 1 ¼ - 1 ½ 茶匙 盐
-
80
克 格鲁耶尔乳酪 ,切块
lub 80 克 帕玛森奶酪 ,切块 - 80 克 红葱头 ,切块
- 5 枝 新鲜欧芹 ,只取叶子
- 2 瓣 蒜头
-
400
克 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),切片
lub 400 克 蘑菇 ,切片 - 80 克 稀奶油, 含脂量最低30%
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉
- 新鲜百里香 ,装饰用
- 1 个 蛋 ,打发过,烘烤派饼用
- Wartości odżywcze
- na 1 块
- Kalorie
- 3656.7 kJ / 874 kcal
- Białko
- 19.7 g
- Węglowodany
- 65.3 g
- Tłuszcz
- 60.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 909.1 mg