Sous-Vide Turkey Breast

Sous-Vide Turkey Breast

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions

Składniki

  • lemon
    1
  • turkey breast fillet, skin on boneless
    25 - 27 oz
  • unsalted butter softened
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
    6 - 8 sprigs
  • water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
    65 oz
  • lemon juice
    2 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 355.2 kcal / 1486.1 kJ
Białko 39.8 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 6.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Sód 709.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...