Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Turkey Breast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
709.6 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Steak Tartare
15 min
Greek Appetiser Tart
1 godz. 30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Garlic Shrimp
35 min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28 godz. 20 min
Ceviche
1 godz. 10 min
Cranberry Pear Cider
25 min