Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Turkey Breast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
709.6 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple Caramel Rolls
3 godz. 40 min
Polvorones - Wedding Cookies
1 godz. 30 min
Spicy Tuna Rolls
1 godz. 25 min
Spiralized Colorful Vegetable Salad
30 min
Pink Moon Milk
10 min
Cold Brew Olive Oil Iced Coffee
5 min
Chamomile Lemonade
15 min
Ham and Spinach Egg Wrap
40 min
Avocado Orange Butter
10 min
Almond Milk
1 godz. 20 min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 godz. 5 min
Fresh Tomatillo Salsa
30 min