Urządzenia i Akcesoria
Jelly Kelapa dan Osmanthus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porsi
Składniki
-
santan400 g
-
gula20 g
-
bubuk gelatin4 sdt
-
gula osmanthus200 g
-
air200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
2 g
Kalorie
818 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuih Qasidah khas Terengganu
Brak ocen
Tape Uli Ketan Hitam
82 godz.
Devilled Eggs
Brak ocen
Kue Kering Jeruk
50 min
Kue Beras Kacang Merah
Brak ocen
Ghost Crispy Pancakes
Brak ocen
Salted Egg Yolk Flaky Mooncake
2 godz.
Kue Bulan Selai Nanas
Brak ocen
Kue Bulan Kacang dan Biji Wijen
1 godz. 30 min
Kue Bulan Dengan Custard Kesemek (Bebas Gluten)
Brak ocen
Bakpao Wjien Hitam
2 godz. 20 min
Bakpao Sayur
2 godz. 40 min