Jelly Kelapa dan Osmanthus

Jelly Kelapa dan Osmanthus

4.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porsi

Składniki

  • santan
    400 g
  • gula
    20 g
  • bubuk gelatin
    4 sdt
  • gula osmanthus
    200 g
  • air
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 2 g
Kalorie 818 kJ / 195 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Węglowodany 25.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie