Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)

Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)

2.7 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 potongan

Składniki

  • gula kastor
    60 g
  • telur (2 telur besar)
    120 g
  • susu segar
    50 g
  • minyak sayur (bunga matahari, jagung, kedelai atau kanola)
    25 g
  • tepung terigu protein rendah
    120 g
  • baking powder
    2 sdt
  • air
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 potongan

Sód 34 mg
Białko 5 g
Kalorie 774 kJ / 185 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie