Urządzenia i Akcesoria
Toastbrot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
1 Portion
Składniki
-
Wasser320 g
-
Zucker15 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Weizenmehl etwas mehr zum Bemehlen500 g
-
Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Salz1 ½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8.1 g
Kalorie
1140 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Waadtländer Kreuzbrot
13 Std. 30 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
UrDinkel Brot
11 Std.
Brezel
1 Std. 50 Min
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Schnelles Brot
1 Std. 15 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min
Brötchensonne
2 Std.
Sandwichbrot
3 Std.
Tessinerli
1 Std. 50 Min