Urządzenia i Akcesoria
Chocolate and Pistachio Cream Cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Glaze (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g ea.)4
-
water plus extra to soak6 oz
-
confectioners sugar8 oz
-
heavy whipping cream4 ½ oz
-
cocoa powder, unsweetened2 ½ oz
Pistachio Cake (the next day)
-
dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces4 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
sugar4 ½ oz
-
large eggs3
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
salt1 pinch
-
unsalted pistachios, shelled, peeled3 ½ oz
Pistachio Cream
-
agar-agar1 tbsp
-
sugar3 ½ oz
-
whole milk11 oz
-
pistachio paste (see Tip)3 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
heavy whipping cream chilled7 oz
Assembly (serving day)
-
unsalted pistachios, shelled chopped1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
87 mg
Białko
13 g
Kalorie
2519 kJ /
602 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille (Confit Byaldi)
2 godz.
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50 min
Pineapple Cheese Braid
3 godz. 30 min
Light Blue Dyed Eggs
55 min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1 godz. 20 min
Coffee Cream
5 min
Cherry Lime Pops
4 godz. 10 min
Strawberries and Cream Popsicles
8 godz. 15 min
Lollipops
40 min
Banana Split
45 min
Tres Leches Cupcakes
45 min
Strawberry Cookie Tarts
1 godz. 40 min