
Urządzenia i Akcesoria
Chocolate and Pistachio Cream Cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Glaze (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g ea.)4
-
water plus extra to soak6 oz
-
confectioners sugar8 oz
-
heavy whipping cream4 ½ oz
-
cocoa powder, unsweetened2 ½ oz
Pistachio Cake (the next day)
-
dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces4 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
sugar4 ½ oz
-
large eggs3
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
salt1 pinch
-
unsalted pistachios, shelled, peeled3 ½ oz
Pistachio Cream
-
agar-agar1 tbsp
-
sugar3 ½ oz
-
whole milk11 oz
-
pistachio paste (see Tip)3 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
heavy whipping cream chilled7 oz
Assembly (serving day)
-
unsalted pistachios, shelled chopped1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
602 kcal /
2519 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Sód
87 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
New Orleans Style Cheesecake
6 godz. 5 min
Cinnamon Roll Waffles
1 godz. 35 min
Half-sphere Vanilla Caramel
6 godz. 25 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 godz. 30 min
Sea Salt Caramel Cookies
24 godz. 50 min
Chocolate Cake Pops
4 godz. 50 min
Waffles
25 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Waffles
25 min
Baklava with Walnuts
3 godz.
Bananas Foster Bread Pudding
1 godz. 50 min
Chocolate Porter Brownies
45 min