Urządzenia i Akcesoria
Chocolate and Pistachio Cream Cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Glaze (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g ea.)4
-
water plus extra to soak6 oz
-
confectioners sugar8 oz
-
heavy whipping cream4 ½ oz
-
cocoa powder, unsweetened2 ½ oz
Pistachio Cake (the next day)
-
dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces4 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
sugar4 ½ oz
-
large eggs3
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
salt1 pinch
-
unsalted pistachios, shelled, peeled3 ½ oz
Pistachio Cream
-
agar-agar1 tbsp
-
sugar3 ½ oz
-
whole milk11 oz
-
pistachio paste (see Tip)3 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
heavy whipping cream chilled7 oz
Assembly (serving day)
-
unsalted pistachios, shelled chopped1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
87 mg
Białko
13 g
Kalorie
2519 kJ /
602 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Ice Cream
12 godz.
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Chocolate Chip Muffins
1 godz.
Chocolate Lava Cake
45 min
Brownies
50 min
Lemon Bundt Cake
2 godz.
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Waffles
25 min
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1 godz.
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min
Go-To Pizza Dough
1 godz.