Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 水
- 70 克 黄油 ,切块
- 500 克 面粉
- 5 克 干酵母粉 (约2茶匙)
- 1 茶匙 糖
- 1 ½ 茶匙 盐
- 50 克 帕玛森奶酪 ,切块
- 150 克 新鲜菠菜叶
- 1 瓣 蒜头
- 50 克 无盐烤腰果
- 120 克 特级初榨橄榄油
- 1 - 2 小撮 黑胡椒粉
- 黄油 ,涂抹用
- 混合生菜
- 综合蔬菜 (如黄瓜、红辣椒、小西葫芦、黄椒、橄榄等)
- 1 - 2 颗 蛋 ,煮熟剥壳后切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2801 kJ / 669 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 506 mg