Urządzenia i Akcesoria
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz.
16 porties
Składniki
-
gepelde amandelen80 g
-
bruine suiker150 g
-
eierdooiers6
-
tahin70 - 80 g
-
melk270 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
zout2 snuifjes
-
room, min. 30% vet550 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
kokosolie40 g
-
honing20 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
125 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1411.3 kJ /
337.3 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ice Ice Baby
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Boterkoekjes
50 min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Brak ocen
Rabarber-citroen cookies
1 godz.
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 godz. 50 min
Amerikaanse pannenkoeken
40 min
Napoleon hoedjes
Brak ocen
Gestoomde citroencake
2 godz. 20 min
Chocoladereep likeur
15 min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 godz.
Buikmannetjes
1 godz. 30 min
Taart van pindakaas en chocolade
1 godz. 20 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.