Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 14 godz. 15 min
6 porties
Składniki
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (opcjonalnie)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (opcjonalnie) geroosterd, als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
383.8 mg
Białko
10 g
Kalorie
1949.7 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
16.6 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ice Ice Baby
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Brak ocen
Lactosevrije milkshake
Brak ocen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 godz.
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Brak ocen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Brak ocen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Brak ocen
Koekjes met chocopasta
1 godz. 40 min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Brak ocen
Champignon- en chocolademuffins
1 godz.
Kracht Muesli
25 min