Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g suiker
- 6 eierdooiers
- 400 g melk, min. 3,2%
- 375 g room, min. 30% vet
- 300 g verse geitenkaas, in stukken
- 170 g volkoren broodbloem
- 50 g olijfolie
- 1 el sesamzaad
- 10 g balsamicoazijn
- ¼ tl zout
- 250 g gekookte rode bieten, in stukken
- 120 g water
- 30 g vers geperst citroensap
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2284.5 kJ / 546 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 41.2 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 390.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Citroen-kokos bliss balletjes
Brak ocen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Brak ocen
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 分钟
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Half bolletje vanille en karamel
Brak ocen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1小时 30 分钟
Quinoakoekjes
1小时
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Vastensoep
30 分钟
Karamelsaus
1小时 30 分钟